عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

تجهیز زیردریایی‌های اتمی روسیه به موشک‌های «هایپرسونیک»

تجهیز زیردریایی‌های اتمی روسیه به موشک‌های «هایپرسونیک» رئیس بزرگ‍ترین شرکت کشتی سازی روسیه اعلام کرد که فرایند تجهیز زیردریایی‌های اتمی جدید این کشور به موشک‌های مافوق صوت (هایپرسونیک) در حال انجام است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 14
کد خبر: ۱۹۹۴۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، «الکسی راخمانوف» رئیس «شرکت کشتی سازی متحد» (USC) روسیه خبر داد که این کشور در حال تجهیز زیردریایی‌های اتمی خود به موشک‌ مافوق صوت «زیرکان» است.

 

منابع رسانه‌ای در روسیه به نقل از رئیس بزرگ‌ترین شرکت کشتی سازی این کشور خبر دادند که فرایند تجهیز زیردریایی‌های اتمی جدید روسیه به موشک‌های مافوق صوت در حال انجام شدن است.

 

به گزارش رویترز، «الکسی راخمانوف» رئیس «شرکت کشتی سازی متحد» (USC) روسیه گفت: «زیردریایی‌های اتمی چند منظوره پروژه "یاسن-ام» (Yasen-M) به طور منظم به سامانه موشکی زیرکان مجهز می‌شوند».

 

وی در مصاحبه روز دوشنبه با خبرگزاری دولتی «ریانووستی» روسیه افزود: «همین حالا کار در این مسیر (تجهیز زیردریایی اتمی روسیه به موشک مافوق صوت) در حال انجام است».

 

زیردریایی‌های کلاس «یاسن» که به «پروژه ۸۸۵» هم شهرت دارد، زیردریایی دارای موشک کروز اتمی هستند که برای جایگزینی زیردریایی‌های تهاجمی اتمی دوران شوروی ساخته شده‌اند.

 

موشک مافوق صوت «زیرکان» روسیه دارای برد ۹۰۰ کیلومتری است و و می‌تواند چند برابر سرعت صوت حرکت کند که این توانایی، دفاع در برابر این موشک‌ها را دشوار می‌کند.

 

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه اوایل سال جاری میلادی (۲۰۲۳) اعلام کرد که این کشور به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای تقویت نیروهای اتمی خود، عرضه انبوه موشک‌های مافوق صوت زیرکان را آغاز خواهد کرد.

 

پیش از این در خبرها آمده بود که ناوچه چند منظوره «دریاسالار گورشکوف» روسیه به موشک‌های زیرکان مجهز شده است؛ ناوچه‌ای که در اوایل سال جاری توانایی حمله خود را در غرب اقیانوس اطلس آزمایش کرد.

 

اقدام روسیه در مجهز کردن زیردریایی اتمی خود به موشک مافوق صوت در شرایطی انجام شده که از توکیو خبر رسیده که ژاپن در حال مذاکره با آمریکا برای تولید مشترک موشک مخصوص رهگیری موشک‌های هایپرسونیک (مافوق صوت) است.

 

چین در سال ۲۰۲۱ توانسته موشک‌های هایپرسونیک را با موفقیت آزمایش کند و روسیه نیز که پیشتر چنین موشک‌هایی را تولید کرده، از آنها در جنگ در اوکراین استفاده کرده است. کره شمالی نیز به جرگه کشورهایی که موشک‌های مافوق صوت را به صورت آزمایشی شلیک کردند پیوسته است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار